Vi tilbyr et trygt bilkjøp

AT BIL AS

AT BIL AS er etablert av dagens daglige leder Tore Aas, og eies i dag av Tore og hans familie. I 2013 kom Beauty Eiendom AS inn på eiersiden. AT BIL AS har en sunn økonomi med høy egenkapital. Vi har i mange år har hatt høyeste rating (AAA) fra Dun & Bradstreet.

Et trygt firma

De siste årene har vi hatt en kraftig ekspansjon innen bruktbilimport og bruktbilsalg. Vi tilbyr et trygt bilkjøp fra vårt bruktbillager eller direkte import til deg som kunde. Da firmaet har eksistert lenge er dette et godt tegn for deg som bruktbilkjøper. Det at vi har sunn økonomi vil også kunne komme deg som kunde til gode.

Vår filosofi

Vår daglige leder har høyere økonomisk utdannelse og dette gjør at vi opptrer mer som bilformidlere enn som «pågående bilselgere». Vår filosofi er å gjennomføre en trygg og sikker bilhandel til en god pris for begge parter, og oppbygging av et langsiktig forhold med våre kunder.
innsiden av BMW bilde

AT Bil AS

har siden oppstarten har At Bil AS solgt biler over hele landet. Noen ganger leverer vi flere biler til samme kunde, og vi er meget stolt over at så mange kunder kommer tilbake til oss for å kjøpe bil en gang til. Vi har mange kunder som ikke vil handle bil andre steder, og vi tror at noe av årsaken til dette er vår enkle holdning og vår høye grad av kvalitet på både bil og servicetjenester

Kontakt oss