AT Bil AS

Tilbyr lån- og leasingprodukter til våre kunder fra våre samarbeidspartnere DNB finans og AS Financiering. Hvilken form for finansiering man ønsker kan være avhengig av flere faktorer.

Billån

Dette er en tradisjonell finansieringsform hvor det er kun to parter; kjøper og selger. Her velger man å kjøpe bilen og man kan låne så mye man ønsker. Vi tilbyr veldig flexibel finansiering. I dag varierer nedbetalingsplanen fra 1 til 10 år på vanlige lån.  Her eier man bilen hele tiden og kan bytte bil når man ønsker.

Biladministrasjon

For mange firmaer er bilkostnader blitt en stor utgiftspost og en administrativ utfordring. Ved nyere brukt får man mer bil for pengene og vårt administrative tilbud forenkler da bedriftens kontorarbeid. Ta kontakt for å få en full presentasjon. Vi kommer gjerne på besøk for en grundig gjennomgang av dette.

Leasing / Privat leie

Velger du leasing som alternativ vil du, som ved et billån, betale det samme beløpet hver måned. Ettersom du har avtalt en fast leiesum i måneden. Verdifallet på bilen har du også full kontroll på, da du får god restverdi. Privatleasing kan være et godt alternativ hvis du ønsker en helt ny bil og synes det er greit å bytte bil hvert tredje til femte år. Leasing er også noe å vurdere hvis du ønsker å frigjøre kapital, bevare likviditeten, ha full kontroll på månedlige utgifter og ikke vil ta risikoen for bilens verdi ved salg av den.

Ta kontakt med oss for mer informasjon og tilbud: 

Kontakt oss